Let øvede
LO1
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Let øvede

• Aldersgruppe: 6 - 8 år.
• Svømmetid: 45 min.
• Bassintype: Det store bassin
• Instruktørbesætning: 1 instruktør + 1 - 2 hjælpeinstruktører

Sæsonens mål:
- At kunne svømme balance ben (Ben med armene langs siden og korrekt rotation)
- At kunne svømme baner og vise at man er en stabil svømmer,

- Introduktion til crawl og rygcrawl
- Udspring

Let øvede Forudsætninger: Holdet er for de børn der kan svømme uden bælte, har gået begynderholdet eller tilsvarende. Det er vigtigt at barnet har lyst til at lære og kan lide at være i vandet. Barnet skal kunne svømme på det dybe uden at blive nervøs for det. Det forventes at barnet er tryg ved at få hovedet under vand. Vejledende: • Aldersgruppe: 6 - 8 år. • Svømmetid: 45 min. • Bassintype: Det store bassin • Instruktørbesætning: 1 instruktør + 1 - 2 hjælpeinstruktører (Der vi l være instruktør på kanten og hjælpeinstruktør i vandet). Formål: At udvikle færdigheder i crawl, rygcrawl og delfinbevægelsen. Der arbejdes med begyndende svømmeteknik med elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse. Undervisningen krydres med leg. Barnet vil opleve at blive mere sikkert i vandet og svømme gode meter uden pauser. Sæsonens mål: - At kunne svømme balance ben (Ben med armene langs siden og korrekt rotation) - At kunne svømme baner og vise at man er en stabil svømmer. - Introduktion til crawl og rygcrawl - Udspring Generelle informationer: Medbring svømmebriller (IKKE dykkermaske) og badehætte anbefales til langt hår, eller sørg for at håret er sat med hår elastik.
31.08.2020
10.05.2021