Klubmodul henter siden
Let øvede
LO1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Let øvede

Forudsætninger:
Holdet er for de børn der kan svømme uden bælte, har gået begynderholdet eller tilsvarende. Det er vigtigt at barnet har lyst til at lære og kan lide at være i vandet. Barnet skal kunne svømme på det dybe uden at blive nervøs for det. Det forventes at barnet er tryg ved at få hovedet under vand.


Vejledende:
• Aldersgruppe: 6 - 8 år.
• Svømmetid: 45 min.
• Bassintype: Det store bassin
• Instruktørbesætning: 1 instruktør + 1 - 2 hjælpeinstruktører 


Formål:
At udvikle færdigheder i crawl, rygcrawl og delfinbevægelsen. Der arbejdes med begyndende svømmeteknik med elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse. Undervisningen krydres med leg. Barnet vil opleve at blive mere sikkert i vandet og svømme gode meter uden pauser.


Sæsonens mål:
- At kunne svømme balance ben (Ben med armene langs siden og korrekt rotation)
- At kunne svømme baner og vise at man er en stabil svømmer,

- Introduktion til crawl og rygcrawl
- Udspring

Generelle informationer:
Medbring svømmebriller (IKKE dykkermaske) og badehætte anbefales til langt hår, eller sørg for at håret er sat med hår elastik.

Læs mere
Let øvede Forudsætninger: Holdet er for de børn der kan svømme uden bælte, har gået begynderholdet eller tilsvarende. Det er vigtigt at barnet har lyst til at lære og kan lide at være i vandet. Barnet skal kunne svømme på det dybe uden at blive nervøs for det. Det forventes at barnet er tryg ved at få hovedet under vand. Vejledende: • Aldersgruppe: 6 - 8 år. • Svømmetid: 45 min. • Bassintype: Det store bassin • Instruktørbesætning: 1 instruktør + 1 - 2 hjælpeinstruktører (Der vi l være instruktør på kanten og hjælpeinstruktør i vandet). Formål: At udvikle færdigheder i crawl, rygcrawl og delfinbevægelsen. Der arbejdes med begyndende svømmeteknik med elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse. Undervisningen krydres med leg. Barnet vil opleve at blive mere sikkert i vandet og svømme gode meter uden pauser. Sæsonens mål: - At kunne svømme balance ben (Ben med armene langs siden og korrekt rotation) - At kunne svømme baner og vise at man er en stabil svømmer. - Introduktion til crawl og rygcrawl - Udspring Generelle informationer: Medbring svømmebriller (IKKE dykkermaske) og badehætte anbefales til langt hår, eller sørg for at håret er sat med hår elastik.
Startdato
31.08.2020
Slutdato
10.05.2021
Pris
1176,00 kr.