Vardes vandhunde (Medley)
ME1
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

VARDES VANDHUNDE (Medley)

Der forventes at du er fortrolig i dybt vand og har et rimeligt svømmeniveau, svarede til øvede eller derover. Der kræves ikke de store tekniske færdigheder, da de stadigvæk til blive udviklet på dette hold. Fokus ligger ikke kun på det tekniske, men også på sjove vandaktiviteter.

• Svømmetid: 45 minutter pr. uge.

• Bassintype: Det store bassin.

• Instruktørbesætning: 1-2 instruktører og hjælpetræner.

For børn og unge, der ikke lyster konkurrencesvømning, men stadigvæk ønsker aktiviteter i vand. I sæsonen vil der blive arbejdet med forbedring af svømmeteknik krydret med kreative vandaktiviteter, lege og boldspil, livredning, spring fra vippen osv.

Fokus på svømmeteknik. Crawl, ryg crawl og brystsvømning finpudses. Butterfly læres i grov form. Der arbejdes med vendinger, startspring, hovedspring og undervandssvømning. Der arbejdes med udholdenhed i banesvømning.

Svømmebriller anbefales (IKKE dykkermaske), badehætte anbefales til langt hår, eller sørg for at håret er sat med hår elastik. Husk at læse Varde Svømmeklubs forældre-information.

31.08.2020
10.05.2021