Velkommen til Varde Svømmeklub

Vi er nu klar til den kommende sæson, som hedder 2020 - 2021.
                                                                               Vi starter mandag den 31. august

Sæson opstart udsat til mandag den 14.september 2020.

Grundet mail af 14.august 2020 sendt ud til svømmeklubber fra Dansk SvømmeUnion omkring vandsportens Corona regler,  så er vi for nuværende nødt til at udsætte sæsonopstart til mandag den 14.september.
Mailen indeholder vejledninger, som vi som klub bør følge, og der er meget, som vi skal have løst, i forhold til instruktører, hjælpere og Varde Fritidscenter.

Bestyrelsen har nu været i dialog med Varde Fritidscenter, og vi har en skitse til en plan for hvordan vi på bedst mulige vis overholder de retningslinier, som anbefales af Dansk Svømme Union.
På Kick Off møde den 30. august 2020 bliver instruktørerne oplyst om planen, og hvordan vi på bedst mulige vis kan hjælpe hinanden med at håndhæve den, sammen med forældre og medlemmer. Instruktørernes input er vigtigte, da de har den direkte kontakt med medlemmerne.
Forældre og medlemmer bliver informeret per mail i ugen op til den 14. september.

Svømmeklubben har ligeledes været i kontakt med Varde Kommune, så vi også opfylder Varde Kommunes nuværende retningslinier i det offentlige rum.

I forhold til de 2 gange, som medlemmerne kommer bagud med i opstarten, så indhenter vi dem i løbet af sæsonen.

Varde Svømmeklub drives af frivillige kræfter, hvor instruktører og hjælpere frivilligt tager imod uddannelse i deres fritid for at kunne yde det bedste for medlemmerne .

Sidder du og venter mens dit barn svømmer, og har du mod på at hjælpe os med at holde øje, og hjælpe os med at alle lærer Corona rutinerne, så kontakt formanden, da vi får svært ved at løfte opgaven selv.

Vi informere løbende her, og på vores FB side.

Tilmelding til den kommende sæson åbner lørdag den 8.august 2020. Gå ind på vores hjemmeside, og følg stille og roligt instrukserne øverst på siden hvor der står TILMELDING .

Læg gerne mærke til, at der er 2 Begynderhold fordi vi har mange nye svømmere, og læg gerne mærke til at Leg og Tilvænning er delt op i 2 hold, hvor de yngste, 1 - 2 år, har hold klokken 16:30 - 17:00, og de 2-4 årige har hold klokken 17:00-17:30

Vi glæder os meget til at tage imod Jer allesammen.

Efter IT udfordringer, er det nu muligt at tilmelde sig Boblerne.

Frømandskorpset besøger Varde Svømmeklub

FOREDRAGETS DATO ER FLYTTET.
VI OPLYSER NY DATO NÅR DET ER MULIGT AT SAMLES IGEN, OG NÅR FRØMANDSKORPSET KAN BESØGE VARDE.
Følg med her på siden og på Facebook siden.

VARDE SVØMMEKLUB ER PÅ FACEBOOK.

Vi har altid plads til flere der gerne vil være instruktør eller hjælpetræner.
Kontakt Dorthe for svømmeskolens hold på email:

----------------------------------------------------------------------------------
Har du brug for hjælp eller yderligere oplysninger så send en mail til

Klik her Varde Svømmeklub og find os på  Facebook