Velkommen til Varde Svømmeklub

Frømandskorpset besøger Varde Svømmeklub
Frømandskorpset - Varde Svømmeklub

Drivkræften? - Dedikationen? - Udvælgelsen? - Missionerne? - Fra fred til krig?

Chefen for FRØMANDSKORPSET har på venlig vis sagt ja tak til Varde Svømmeklubs invitation om et unikt foredrag om FRØMANDSKORPSETS verden, og KK Jens B Bach vil forsøge at forklare ovenstående spørgsmål.

Den teknologiske udvikling på landjorden bremser ikke FRØMANDSKORPSET, da korpset oftest kommer ad vandvejen med stor overraskelses effekt, som er en af korpsets kernekompetencer.

Er DU nysgerrig på korpset og dens særligt krævende opgaver på og i vand? Vil du høre om de særligt udvalgte, uddannede og udrustende, som løfter specialopgaver alene, eller i samarbejde med andre styrker primært i vand, så vil KK Jens B. Bach i foredraget forsøge at løfte sløret så meget han kan.

HAR DU HVAD DER SKAL TIL?
Varde Svømmeklub tilbyder Tirsdag den 17. Marts fra kl. 17:00 – 18:30 at interesserede inden foredraget kan prøve FRØMANDSKORPSETS svømmetest og en selvtillidsprøve.

Alle billettyper skal medbringes og fremvises ved indgangen

NYT NYT NYT! VARDE SVØMMEKLUB ER KOMMET PÅ FACEBOOK.

Vi har altid plads til flere der gerne vil være instruktør eller hjælpetræner.
Kontakt Dorthe for svømmeskolens hold på email:

----------------------------------------------------------------------------------
Har du brug for hjælp eller yderligere oplysninger så send en mail til

Klik her Varde Svømmeklub og find os på  Facebook