Velkommen til Varde Svømmeklub

Klubben retter sig efter de seneste udmeldinger fra regeringen den 23. oktober 2020, og afventer lige nu retningslinjer fra DIF, DGI og DSU. Indtil vi har modtaget dem, så kører vores børnehold videre i den form de er i. Klubben afventer ligeledes DIF, DGI og DSU på voksenhold området.
Klubben skriver ud til medlemmerne så snart vi har nyt.

Vi byder alle medlemmer og interesserede velkommen i klubben til den nye sæson.
Vi er kommet rigtig godt i gang, trods det vi måtte udsætte sæson start med 14 dage.

Medlemmer og forældre bliver løbende informeret om Corona udviklingen, og klubben opfordrer alle brugere til at være ekstra påpasselige , og dermed følge regler om afspritning, og ingen tæt kontakt med andre alt for længe ad gangen.

Bestyrelsen har nu været i dialog med Varde Fritidscenter, og vi har en skitse til en plan for hvordan vi på bedst mulige vis overholder de retningslinier, som anbefales af Dansk Svømme Union.
På Kick Off møde den 30. august 2020 blev instruktørerne oplyst om planen, og hvordan vi på bedst mulige vis kan hjælpe hinanden med at håndhæve den, sammen med forældre og medlemmer. Instruktørernes input er vigtigte, da de har den direkte kontakt med medlemmerne.
Forældre og medlemmer bliver informeret per mail i ugen op til den 14. september.

Svømmeklubben har ligeledes været i kontakt med Varde Kommune, så vi også opfylder Varde Kommunes nuværende retningslinier i det offentlige rum.

Varde Svømmeklub drives af frivillige kræfter, hvor instruktører og hjælpere frivilligt tager imod uddannelse i deres fritid for at kunne yde det bedste for medlemmerne .

Sidder du og venter mens dit barn svømmer, og har du mod på at hjælpe os med at holde øje, og hjælpe os med at alle lærer Corona rutinerne, så kontakt formanden, da vi får svært ved at løfte opgaven selv.

Vi informere løbende her, og på vores FB side.

Læg gerne mærke til, at der er er 2 Begynderhold fordi vi har mange nye svømmere, og læg gerne mærke til at Leg og Tilvænning er delt op i 2 hold, hvor de yngste, 1 - 2 år, har hold klokken 16:30 - 17:00, og de 2-4 årige har hold klokken 17:00-17:30

Vi glæder os meget til at tage imod Jer allesammen.

Efter IT udfordringer, er det nu muligt at tilmelde sig Boblerne.

Frømandskorpset besøger Varde Svømmeklub

FOREDRAGETS DATO ER FLYTTET.
VI OPLYSER NY DATO NÅR DET ER MULIGT AT SAMLES IGEN, OG NÅR FRØMANDSKORPSET KAN BESØGE VARDE.
Følg med her på siden og på Facebook siden.

VARDE SVØMMEKLUB ER PÅ FACEBOOK.

Vi har altid plads til flere der gerne vil være instruktør eller hjælpetræner.
Kontakt Dorthe for svømmeskolens hold på email:

----------------------------------------------------------------------------------
Har du brug for hjælp eller yderligere oplysninger så send en mail til

Klik her Varde Svømmeklub og find os på  Facebook