Medley

Der forventes at du er fortrolig i dybt vand og har et rimeligt svømmeniveau, svarede til øvede eller derover. Der kræves ikke de store tekniske færdigheder, da de stadigvæk til blive udviklet på dette hold. Fokus ligger ikke kun på det tekniske, men også at gå til svømning skal være sjov.

•   Aldersgruppe 9 til 15 år
   •   Svømmetid: 45 minutter
   •   Bassintype: Det store bassin
   •   Instruktørbesætning: 1-2 instruktører og hjælpetræner

For børn og unge, der ikke lyster konkurrencesvømning, men stadigvæk ønsker aktiviteter i vand. I sæsonen vil der blive arbejdet med forbedring af svømmeteknik med også andre sjove vandaktiviteter, lege og boldspil, livredning og udspring.

•   Fokus på svømmeteknik. Crawl, ryg crawl og brystsvømning finpudses
   •   Butterfly læres i grov form
   •   Der arbejdes med vendinger, startspring, hovedspring og undervandssvømning
   •   Der arbejdes med udholdenhed i banesvømning

Svømmebriller anbefales (IKKE dykkermaske), badehætte anbefales til langt hår, eller sørg for at håret er sat med hår elastik.
Husk at læse Varde Svømmeklubs forældre-information.