Opsamlingshold for 10-13 år

Dette hold er for de børn og unge, der er kommet for lidt for sent i gang med at lære at svømme og som synes det er lidt pinligt at de ikke kan svømme sammen med klassekammeraterne uden bælte og vinger, og som aldersmæssigt og svømmemæssigt ikke passer ind på andre hold i svømmeskolen. Et hold for dem som nu  gerne vil lære at svømme. Det forventes at barnet er motiveret til undervisningen.

• Aldersgruppe: 10-13 år
• Svømmetid: 45 minutter pr. uge
• Bassintype: Det store bassin
• Instruktørbesætning: 1 instruktør + 1 – 2 hjælpe instruktører

Der tager udgangspunkt i det svømmeniveau den enkelte svømmer har og dennes behov for at løfte sit svømmeniveau op til det aldersvarende niveau som svømme skolen har.

Svømmebriller anbefales (IKKE dykkermaske), badehætte anbefales til langt hår, eller sørg for at håret er sat med hår elastik. Husk at læse Varde Svømmeklubs forældre-information.