Medley

Der forventes at du kan begå dig i vandet samt være en stabil svømmer og at du har et anstændigt svømmeniveau, svarede til let øvede eller derover. Der kræves ikke de store tekniske færdigheder, da de stadigvæk til blive udviklet på dette hold. Men fokus ligger ikke mere kun på det tekniske. Det forventes dog at den givne undervisning bliver tager seriøs.

•   Aldersgruppe: 10 – 15 år.
   •   Svømmetid: 45 minutter pr. uge
   •   Bassintype: Det store bassin
   •   Instruktørbesætning: 1 instruktør

For børn og unge, der ikke lyster konkurrencesvømning, men stadigvæk ønsker aktiviteter i vand. I sæsonen vil der blive arbejdet med alle 4 stilarter. Derudover vil der blive tilført alternative vand aktiviteter som vandpolo, livredning, udspring og lignende.

Svømmebriller anbefales (IKKE dykkermaske), badehætte anbefales til langt hår, eller sørg for at håret er sat med hår elastik. Husk at læse Varde Svømmeklubs forældre-information.