Let øvede

Holdet er for de børn der kan svømme uden bælte, har gennemgået begynder eller tilsvarende og der forventes et vist niveau. Barnet skal kunne dykke, lave forlæns og baglæns kolbøtter, springe fra kanten eks. hovedspring eller lignende.

•   Aldersgruppe: 6 - 8 år.
   •   Svømmetid: 45 min.
   •   Bassintype: Det store bassin
   •   Instruktørbesætning: 1 instruktør + 1 - 2 hjælpeinstruktører (Der vi l være instruktør på kanten og hjælpeinstruktør i vandet).

At udvikle større færdigheder i crawl, rygcrawl og delfinbevægelsen. Desuden arbejdes med grundprincipperne i brystsvømning. Teknik afpudses med elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse. Ind i mellem krydres undervisningen med leg, men undervisningen fylder mere på dette niveau næsten hele tiden ud. På dette hold bliver barnet sin egen konkurrent, da det vil opleve at jo mere barnet giver sig, jo mere kan det lære. Barnet vil opleve at blive mere sikkert i vandet og svømme gode meter uden pauser.

- At kunne svømme balance ben (Ben med armene langs siden og korrekt rotation)
- At kunne svømme 200 meter og vise at man er en stabil svømmer.
- At kunne det basale omkring en salto vending samt evt. startspring.
- At kunne svømme 25 m. brystsvømning, samt 50 m. crawl og rygcrawl med rigtige vendinger.

Svømmebriller anbefales (IKKE dykkermaske), badehætte anbefales til langt hår, eller sørg for at håret er sat med hår elastik. Husk at læse Varde Svømmeklubs forældreinformation.

(LO1) Let øvede 6 - 8 år
Onsdag 16:30-17:15 Varde svømmehal, Store bassin