Opsamlingshold for 7-9 år

Dette hold er for de børn, der er kommet for lidt for sent i gang med at lære at svømme og som aldersmæssigt og svømmemæssigt ikke passer ind på andre hold i svømmeskolen og som nu er gerne vil lære at svømme. Det forventes at barnet er motiveret til undervisningen.

• Aldersgruppe: 7 – 9 år
• Svømmetid: 45 minutter pr. uge
• Bassintype: Både det store og lille bassin er tilrådighed
• Instruktørbesætning: 1 instruktør + 1 – 2 hjælpe instruktører

Der tager udgangspunkt i det svømmeniveau den enkelte svømmer har og dennes behov for at løfte sit svømmeniveau op til det aldersvarende niveau som svømme skolen har.

Svømmebriller anbefales (IKKE dykkermaske), badehætte anbefales til langt hår, eller sørg for at håret er sat med hår elastik. Husk at læse Varde Svømmeklubs forældre-information.

(O01) Opsamling 7-9 år
Onsdag 16:30-17:15 Varde svømmehal, Lille bassin Onsdag 16:30-17:15 Varde svømmehal, Store bassin Onsdag 16:30-17:15 Varde svømmehal, Lille bassin
Alle instruktører: Jan kærlig Lauridsen /
Instruktør: Jan kærlig Lauridsen /