Plask og leg: 2 - 4 år

Børn uden nogen færdigheder inden for svømning udover måske babysvømning En forældre deltager i vandet pr. barn.

• Aldersgruppe: 2 - 4 år
  • Svømmetid: 45 minutter  - som bliver fordelt på 30 min. undervisning og 15 min. frie aktiviteter guidet af instruktøren
  • Bassintype: Lille bassin med varmt vand.
  • Instruktørbesætning: 1 instruktør

Holdet er først og fremmest et tilvænningshold. Samvær og livsglæde med sit barn i det våde element, der introducere barnet til holdundervisning i svømmeskolen gennem svømmerelateret lege. Der bliver gået langsomt frem mod lette sjove svømmeøvelser sammen med en forældre i vandet, hvor barnet lærer at få hele kroppen under vandet gennem dykkeøvelser, hop fra kant, at svømme med plade eller aquaorm. Først og fremmest er lege i vandet et vigtigt element og alle øvelser er både nemme og sjove.

• At hoppe fra kanten i vandet uden hjælp
  • At kunne dykke hele kroppen under vandet.
  • Flyde på mave og rygmed eller uden bælte
  • Svømme 12-15 m. med plade eller lign. på maven eller ryggen.

Svømmebriller er påkrævet (ikke dykkermaske), badehætte anbefales til langt hår, ellers sørg for at håret er samlet med hårelastik.  Der benyttes ikke svømmevinger, da disse hæmmer og besværliggøre fri bevægelse og giver barnet en falsk tryghedsfornemmelse i vandet, i stedet benyttes 1-2 mavebælter. Husk at læse Varde Svømmeklubs forældreinfo.

(P&L) Plask og leg 2 - 4 år.
Mandag 16:30-17:15 Varde svømmehal, Lille bassin
Instruktør: Sarah Lynæs /
01.10.2018
10.06.2019
Husk der er 1 forældre med i vandet pr. barn. Efter tilmelding refunderes 120 kr grundet den sene opstart af holdet.