Tilvænning 3-5 år.

Holdet er for børn, som endnu ikke kan svømme, men som kan forstå og følge instruktørens anvisninger. De er klar til at lære og begå sig i vandet uden forældre.

Vejledende
  • Aldersgruppe: 3 - 5 år
  • Svømmetid: 45 minutter
  • Bassintype: Det lille bassin med 32 grader varmt vand
  • Instruktør besætning: 1 instruktør med 1-2 hjælpetrænere.
Børnene har tig mulighed for at vænne sig til vandet og forberede sig på at lære at svømme. Vi har fokus på tilvænning og sikker omgang med vandet på tilvænning. På tilvænning opnår børnene fortrolighed med vandet gennem leg og svømmeøvelser. Børnene gennemgår relevante øvelser med henblik på de fire grundelementer Elementskrift, balance, bevægelse og vejrtrækning. Undervisningen bygger på læring gennem leg.

• At lære at flyde på mave og ryg uden bælte
  • Udspring på benene fra kanten uden hjælp
  • Dykning med hovedet under vandet
  • At kunne dykke hele kroppen under vandet
  • Svømme 12-15 m. med plade eller lignende på maven og ryggen
 Svømmebriller er påkrævet (ikke dykkermaske), badehætte anbefales til langt hår, ellers sørg for at håret er samlet med hårelastik. Der benyttes ikke svømmevinger, da disse hæmmer og besværliggøre fri bevægelse og giver barnet en falsk tryghedsfornemmelse i vandet, i stedet benyttes 1-2 mavebælter. Husk at læse Varde Svømmeklubs forældreinfo.

(Tilv) Tilvænning 3- 5 år
Mandag 17:15-18:00 Varde svømmehal, Lille bassin