Info
Gravidsvømning

Forudsætninger:

For at kunne deltage på hold for gravide, skal du være gravid og over den 14. graviditetsuge.
Der er ikke behov for erfaring med svømning, og derfor kan alle være med.

   •   Svømmetid: 45 minutter
   •   Bassintype: Den generelle træning vil foregå i det store bassin, der er mulighed for at benytte varmtvandsbassin efter behov.
   •   Instruktørbesætning: 

Formål:
Træning i vand for gravide, er et hold hvor du vil opnå velvære og god form under graviditeten.
For gravide er der særlige fordele ved at træne i vand, vandets opdrift gør at tyngdepåvirkningen er væsentligt mindre end på land, så kroppen vil føles lettere. Vandet er mobilt og dets modstand aktivere alle kroppens muskler.
Vandet yder et blidt pres på huden, som stimulere venepumpen, hvilket forebygger og afhjælper hævelser i ben og hænder.


Generelle informationer:

Du bør være opmærksom ppå at under træningen vil kroppens muskler blive arbejdet igennem, hvilket kan gøre kroppen øm og udtrættet de efterfølgende dage.
Træningen vil altid foregå på dine præmisser, og du kan selv styre tempo og niveau.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Gravid Svømning - (GS1)
Lørdag Tid: 08:45 - 09:30
Sted: Varde svømmehal, Lille bassin
Lørdag Tid: 08:45 - 09:30
Sted: Varde svømmehal, Store bassin
Instruktør: Dorthe Holm Jacobsen /
Hold for gravide: Forudsætninger: For at deltage på hold for gravide, skal du være gravid og være over den 14. graviditetsuge. Der er ikke behov for erfaring med svømning, og derfor kan alle være med. Vejledende: Svømmetid: 45 min. Bassintype: Den generelle træning vil foregå i det store bassin, der er mulighed for at benytte varmtvandsbassin efter behov. Formål: Træning i vand for gravide, er et hold hvor du vil opnå velvære og god form under graviditeten. For gravide er der særlige fordele ved at træne i vand, vandets opdrift gør at tyngdepåvirkningen er væsentligt mindre end på land, så kroppen vil føles lettere. Vandet er mobilt og dets modstand aktivere alle kroppens muskler. Vandet yder et blidt pres på huden, som stimulere venepumpen, hvilket forebygger og afhjælper hævelser i ben og hænder. Sæsonens mål: Vi vil have fokus på hensigtsmæssig kropsholdning, arbejde med forskellige redskaber, lave øvelser for kredsløbet, led styrke udstrækning og afspænding. På holdet vil der desuden være fokus på det gode fællesskab, og det sammenhold i vil få med de andre gravide deltagere. Generelle informationer: Du bør være opmærksom på at under træningen vil kroppens muskler blive arbejdet igennem, hvilket kan gøre kroppen øm og udtrættet de efterfølgende dage. Træningen vil altid foregå på dine præmisser, og du kan selv styre tempo og niveau.
Periode: 07.09.2020 - 10.05.2021
Tilmeldte: 0/20
Pris: 1176 kr.
Tilmeld