Begyndere

• Aldersgruppe: 4 - 7 år
• Svømmetid: 45 minutter

Sæsonens mål:
- At komme af med bæltet for dem der stadig bruger det.
- Dykke ned med forover bøjer rotation.
- Spring fra kant.
- 25m. basal svømning uden fokus på stilarter.

Begynder - (B02)
Mandag Tid: 16:30 - 17:15
Sted: Varde svømmehal, Store bassin
Hjælpe instruktør: Amanda Slaikjær /
Periode: 31.08.2020 - 15.05.2021
Tilmeldte: 23/25
Pris: 1176 kr.

Begynder - (BO1)
Onsdag Tid: 16:30 - 17:15
Sted: Varde svømmehal, Store bassin
Instruktør: Lars Thomsen /
.Begyndere Forudsætninger: Det er vigtigt at barnet har lyst til at lære og kan lide at være i vandet. Det er en fordel hvis barnet er tryg ved at få hovedet under vand. På begynderholdet er det ok at bruge bælte. Barnet skal kunne bevæge sig til varmen, da vi svømmer i det store bassin. Hvis barnet ikke har erfaring med det store bassin, anbefaler vi at starte på leg og tilvænning. Vejledende: • Aldersgruppe: 4 - 7 år • Svømmetid: 45 minutter • Bassintype: Det store bassin (130 – 400 cm) (Mandagshold på langs og onsdagshold lav ende) • Instruktørbesætning: 1 instruktør med 1-2 hjælpetrænere (Der vil være instruktør på kanten og hjælpeinstruktør i vandet.) Formål: Hovedformål med sæsonen er leg og tryghed i vandet. Samt at udvikle basale svømmefærdigheder så som at få hoved under vand og at dykke, svømning på ryggen og på maven. Vi arbejder ud fra de basale svømmefærdigheder: elementskift (udspring), vejrtrækning (ind-og udånding), balance (i kropstillingen) og bevægelse. Undervisningen bygger på læring gennem leg, dog fylder den direkte svømmeundervisning omkring halvdelen. Sæsonens mål: - At komme af med bæltet for dem der stadig bruger det. - Dykke ned med forover bøjer rotation. - Spring fra kant. - 25m. basal svømning uden fokus på stilarter. Generelle informationer: Medbring svømmebriller (IKKE dykkermaske) og badehætte anbefales til langt hår, eller sørg for at håret er sat med hår elastik. Der benyttes ikke svømmevinger, da disse besværliggør fri bevægelse og giver barnet en falsk tryghedsfornemmelse i vandet, i stedet benyttes mavebælte det første stykke tid.
Periode: 02.09.2020 - 10.05.2021
Tilmeldte: 18/18