Velkommen til Varde Svømmeklub

Klubben afholder generalforsamling mandag den 12. juli klokken 17:00 med klubbens §17 som eneste punkt.

Sted: Rådhuscafeen, Varde Torv.

Generalforsamlingen den 12. juli 2021 stemte for at nedlægge klubben. Klubben er derfor lukket.

Medlemmer og forældre bliver løbende informeret om Corona udviklingen, og klubben opfordrer alle brugere til at være ekstra påpasselige , og dermed følge regler om afspritning, og ingen tæt kontakt med andre alt for længe ad gangen.

Bestyrelsen har nu været i dialog med Varde Fritidscenter til hvordan vi på bedst mulige vis overholder de retningslinier, som anbefales af Dansk Svømme Union og DGI.
Svømmeklubben er i kontakt med Varde Kommune, så vi også opfylder Varde Kommunes nuværende retningslinier i det offentlige rum.

Varde Svømmeklub drives af frivillige kræfter, hvor instruktører og hjælpere frivilligt tager imod uddannelse i deres fritid for at kunne yde det bedste for medlemmerne .

Sidder du og venter mens dit barn svømmer, og har du mod på at hjælpe os med at holde øje, og hjælpe os med at alle lærer Corona rutinerne, så kontakt formanden, da vi får svært ved at løfte opgaven selv.

Vi informere løbende her, og på vores FB side.

Frømandskorpset besøger Varde Svømmeklub

FOREDRAGETS DATO ER FLYTTET.
VI OPLYSER NY DATO NÅR DET ER MULIGT AT SAMLES IGEN, OG NÅR FRØMANDSKORPSET KAN BESØGE VARDE.
Følg med her på siden og på Facebook siden.

VARDE SVØMMEKLUB ER PÅ FACEBOOK.

Vi har altid plads til flere der gerne vil være instruktør eller hjælpetræner.
Kontakt Dorthe for svømmeskolens hold på email:

----------------------------------------------------------------------------------
Har du brug for hjælp eller yderligere oplysninger så send en mail til

Klik her Varde Svømmeklub og find os på  Facebook